Veelgestelde vragen

Waar is House of Calm gevestigd?


House of Calm is gevestigd in Litsarda op het magische eiland Kreta in Griekenland.
Hoe lang duurt een gemiddeld coachingstraject?


Een coachingstraject is per persoon verschillend. Sommige mensen vinden het fijn om op een vaste interval sessies in te plannen, anderen hebben aan een sessie genoeg om zelf verder te kunnen. In de praktijk zien we dat een coachingstraject gemiddeld tussen 4 tot 6 sessies in beslag neemt.
Wat zijn de tarieven van House of Calm?


De prijs van een sessie van 90 minuten is € 111,- Het kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis.
Kan ik ook bij House of Calm langskomen voor coaching?


House of Calm is ook te bezoeken, ons bezoekadres is in Litsarda op Kreta. Bezoeken zijn alleen mogelijk op afspraak, de exacte locatie wordt in de afspraak gegeven.
Waar vinden de online coachingsgesprekken plaats? Moet ik hier iets voor downloaden?


De online coachingsgesprekken vinden plaats in de online omgeving Google Meet. Dit betekent dat je geen software hoeft te installeren en alles in de veilige omgeving van Google plaatsvindt.
Hoe lang duurt een sessie?


Een sessie bij House of Calm duurt 90 minuten.
Zijn retreats bij jullie op Kreta ook mogelijk?


House of Calm biedt individuele en relatie retreats aan op het magische Griekse eiland Kreta. Deze retreats zijn helemaal op maat gemaakt en we kunnen hier dus geen standaard brochure voor aanbieden. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn boek dan een gratis kennismakingsgesprek in of stuur een email.
Kan ik een afspraak verplaatsen of annuleren?


We zijn allemaal mensen en soms is het net even te veel en komt de geplande sessie op het laatste moment toch niet uit. We kunnen de sessie altijd verplaatsen naar een ander moment, maar we vragen je wel om ook rekening te houden met onze planning en dit zoveel mogelijk te voorkomen. Annuleren kan uiteraard ook, wanneer je meer dan 24 uur van tevoren annuleert is dit gratis. Binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak brengen wij het volledige bedrag in rekening.
Wat zijn mogelijke onderwerpen waar we over kunnen praten?


We kunnen over alles praten, maar hierbij een greep uit de onderwerpen waar we mensen tot nu toe met succes mee hebben mogen helpen: Depressies Verslavingen Jaloezie Vrijheid binnen relaties Angsten Rouwverwerking Non-monogamie Ontslag Relatieproblemen Schuldgevoelens Motivatie Burn-out Open relatie Stress Vertrouwen Polyamoreuze relaties Rust in het leven vinden Spirituele groei Ruzies (binnen de familie) Starten van een eigen bedrijf Omgaan met tegenslagen Liefdesverdriet